Strandhuis El Palo

 

Je kunt hier je boeking starten door de data in en aantal personen in te vullen voor je verblijf. Geef alleen de personen ouder dan 3 jaar aan.

De dagen die we beschikbaar hebben zie je in de kalender. (in rood is bezet). Na het invullen van het boekingsformulier en een succesvolle betaling, krijg je de bevestiging ook via email.

Je reservering is definitief als de eerste betaling succesvol is.

Boekingsformulier

Tarieven

De totale kosten voor je verblijf zie je ook als je de dagen en het aantal personen hebt ingevuld. Voor de 3e en 4e persoon geldt een toeslag. Ben je met twee personen en wil je gebruik maken van beide slaap- en badkamers, vink dan het vakje aan in het boekingsformulier. De kosten hiervoor zijn 15 euro per nacht.

Appartement Centrum

Laagseizoen
van begin november tot medio april (behalve de weken rond kerst, oud & nieuw en Semana Santa)
€ 105 per nacht o.b.v. 2 pers.
Middenseizoen
van medio april tot eind juni & van begin september tot eind oktober
€ 130 per nacht o.b.v. 2 pers.
Hoogseizoen
juli & augustus en de weken rondom kerst en oud & nieuw
€ 155 per nacht o.b.v. 2 pers.
Speciale dagen
Semana Santa (week voor Pasen) en de Feria van Malaga (derde week van augustus)
€ 180 per nacht o.b.v. 2 pers.

Strandhuis El Palo

Laagseizoen
van begin november tot medio april (behalve de weken rond kerst, oud & nieuw en Semana Santa)
€ 110 per nacht o.b.v. 2 pers.
Middenseizoen
van medio april tot eind juni & van begin september tot eind oktober
€ 160 per nacht o.b.v. 2 pers.
Hoogseizoen
juli & augustus en de weken rondom kerst en oud & nieuw
€ 210 per nacht o.b.v. 2 pers.
Speciale dagen
Semana Santa (week voor Pasen) en de Feria van Malaga (derde week van augustus)
€ 250 per nacht o.b.v. 2 pers.

Goed om te weten

De hoofdgast dient 23 jaar of ouder te zijn. ​

Maximale bezetting is 4 gasten (ouder dan 3 jaar) + 1 kind tot 3 jaar (campingbedje).​ Kinderen tot 3 jaar tellen niet mee voor toeslag extra gast.​

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op verblijf van 2 gasten met gebruik van 1 slaapkamer en 1 badkamer. Voor de 3e en 4e persoon geldt een toeslag van 15 euro per persoon per nacht.

Ben je met twee personen en wil je gebruik maken van beide slaap- en badkamers, vink dan het vakje aan in het boekingsformulier. De kosten hiervoor zijn 15 euro per nacht. Zonder het selecteren van de toeslag kan de tweede slaap- en badkamer niet gebruikt worden. Uiteraard is het appartement of het huis wel privé voor jullie beschikbaar.​ Let op: Je hoeft dit vakje niet aan te vinken als je met 3 of 4 personen komt.

De schoonmaakkosten zijn opgenomen in de totale kosten en gelden per verblijf. Voor het Appartement Centrum is dit 65 euro en voor het Strandhuis El Palo is dit 110 euro. We vragen je wel het huis achter te laten zoals je het aangetroffen hebt, schoonmaken hoeft natuurlijk niet.

Minimale verblijfsduur in het appartement in het centrum is 3 dagen, behalve in juli & augustus. Dan is de minimale verblijfsduur 5 dagen.​

Minimale verblijfsduur in het strandhuis El Palo is 4 dagen, behalve in juli & augustus. Dan is de minimale verblijfsduur 7 dagen.​​

Als je onze fietsen wilt huren, dan is dat voor de gehele verbijfsduur. Losse dagen is niet mogelijk. In beide huizen hebben we er drie te huur.​ Vraag ons naar de mogelijkheden.

Huisdieren zijn in sommige situaties toegestaan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inchecken vanaf 16.00 uur. Op basis van beschikbaarheid is vroeger inchecken wellicht mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.​

Voor inchecken na 22.00 uur geldt een toeslag van €15, en indien je na middernacht bij het huis of appartement aankomt, is dit €30 euro. Cash te voldoen bij aankomst.​

Uitchecken strandhuis El Palo is om uiterlijk 11.00 uur. Voor het appartement in het centrum geldt uitchecken om 12.00 uur. Op basis van beschikbaarheid is later uitchecken wellicht mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.​

Feestjes zijn niet toegestaan.​

Roken is niet toegestaan.​

Hou het na 22.00 uur en voor 08.00 uur zo rustig mogelijk.

Maak geen overmatig lawaai op straat of in de gang of op het terras en sla niet met de deuren.

Gebruik van de parkeergarage kan alleen bij huren van het appartement in het centrum. ​In verband met de afmetingen passen alleen kleine of compacte auto's in de gratis privé parkeergarage.

Geef ons gelijk door als er iets niet in orde is of kapot gaat, beschadigd raakt of kwijt raakt. Op die manier kunnen we tijdig voor jullie en/of de volgende gasten voor een oplossing zorgen.

Voor kleine ongelukjes als een gebroken glas of bord doen we natuurlijk niet moeilijk. Mocht het ongeluk(je) grotere gevolgen hebben dan ben je verantwoordelijk voor de schade. De meeste aansprakelijkheidsverzekeringen dekken dit en anders adviseren we je een reisverzekering af te sluiten zodat je voor eventuele schades bent verzekerd.

Beach / strand El Palo

Meer weten over Malaga?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief met leuke tips over Malaga en de omgeving van Malaga. Geen zorgen, we gaan je echt niet spammen ;-). Een keer in de 2 tot 4 weken ontvang je een leuke nieuwsbrief van mij, met zo nu en dan een interessante kortingscode!