Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2005 heb ik (Rosina) Andalusië frequent bezocht en elke keer dat ik er kom, sta ik weer versteld van hoe mooi dit gebied is, hoe heerlijk het eten is en hoe vriendelijk de mensen zijn. Mijn man Steven en ik kwamen in oktober 2017 voor het eerst in Málaga en we waren op slag verliefd. We besloten iets geks te doen, want we kochten een appartement in het centrum van Málaga stad. Met veel tijd, moeite en liefde hebben we het appartement volledig verbouwd tot wat het is vandaag. In mei 2018 hebben we daar onze eerste gasten verwelkomd. Dit avontuur smaakte naar meer en daarom gingen we op zoek naar een tweede huis in Malaga, dit keer wilden we dichter bij het strand zitten. We vonden een vissershuis uit 1948 dat we begin 2022 gekocht hebben. Ook dit huis is zeer grondig gerenoveerd en is te huur vanaf januari 2023. We vinden het heerlijk om met onze zoon Casper naar Malaga te gaan in onze vakanties. Soms werken we ook een langere tijd online op afstand vanuit Malaga. Als we er zelf niet zijn, vinden we het leuk dat anderen er ook van kunnen genieten en daarom kan jij beide huizen huren! We hopen dat je het er naar je zin hebt, en dat je je net zo thuis voelt als wij. Veel plezier gewenst in Málaga!

"De aankomst in het appartement gaf ons een grote glimlach. Wat ontzettend mooi, en twee badkamers! Koffiepads waren er al zodat we eerst op het terras heerlijk wat konden drinken. Gebruik gemaakt van jullie heerlijke fietsen. Prachtige dagen gehad. Processie gezien, dagje strand, avond tapas gegeten, topdagen! Als ik met mijn gezin naar Malaga kom, kom ik naar jullie appartement. Ik zal het aanraden aan iedereen die ik spreek."
Brigitte, Marjolein & Carla
Nederland

Interactie met gasten

Rondom jouw boeking heb je contact met Rosina. Zij maakt alles voor je in orde en voorziet je van de nodige informatie vooraf. Bij aankomst in Malaga ontmoet je ons contactpersoon Fede. Hij ontvangt je in het huis, maakt je wegwijs en is het aanspreekpunt jouw verblijf. Fede spreekt Engels en Spaans. Indien gewenst kan hij tegen betaling zaken regelen als boodschappen halen vóór aankomst, extra schoonmaak of verandering van linnengoed, enzovoort. Als je dit wilt, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij je boeking.


Meer weten over Malaga?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief met leuke tips over Malaga en de omgeving van Malaga. Geen zorgen, we gaan je echt niet spammen ;-). Een keer in de 2 tot 4 weken ontvang je een leuke nieuwsbrief van mij, met zo nu en dan een interessante kortingscode!

Geen bevestiging in je inbox? Check dan je spammap en voeg info@latierrasur.com aan je adresboek om niets te missen :-).

Meer weten over Malaga?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief met leuke tips over Malaga en de omgeving van Malaga. Geen zorgen, we gaan je echt niet spammen ;-). Een keer in de 2 tot 4 weken ontvang je een leuke nieuwsbrief van mij, met zo nu en dan een interessante kortingscode!