Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes

Voorwaarden verhuur

In de accommodaties mag niet gerookt worden en mogen geen feestjes gehouden worden. Ook is het niet toegestaan niet-huurders toe te laten in de accommodaties. Huisdieren zijn niet toegestaan. De hoofdgast is minimaal 23 jaar.

Borg / Schade

Om de algemene voorwaarden te kunnen uitvoeren en om eventuele schade te kunnen herstellen betaalt de huurder een borgsom van € 150,00. Dit bedrag wordt automatisch toegevoegd aan de boeking. Deze borg is geen huur, maar volledig terug te verkrijgen binnen 14 dagen na vertrek, indien aan de volgende eisen worden voldaan:

 • Er is geen schade aangericht aan de woning, de inboedel of de gemeenschappelijke ruimte van het complex;
 • Er zijn geen boetes opgelegd vanwege illegale activiteiten, overige verhuur of bestelde diensten tijdens het verblijf;
 • Alle sleutels zijn op de keukentafel achtergelaten en de deuren van de woning zijn goed dichtgedaan;
 • De huurder is niet uit de accommodatie gezet door de eigenaar (of afgevaardigde van de eigenaar) of de politie.

Annuleringsvoorwaarden

De partijen komen de volgende annuleringsvoorwaarden overeen:

 • Voor annuleringen (of wijzigingen die als gevolg hebben dat het verblijf korter wordt)  gemaakt in een tijdsbestek van meer dan 60 dagen voor aankomst, wordt het gehele aanbetaalde bedrag onder inhouding van 5% annuleringskosten of € 50,00 (het grootste bedrag van de twee) teruggestort indien de verhuurder erin slaagt een andere huurder te vinden voor de gehele duur van de originele boeking. Indien er geen andere huurder gevonden wordt, wordt alleen de borg van 150 euro teruggestort.
 • Voor annuleringen (of wijzigingen die als gevolg hebben dat het verblijf korter wordt), die gemaakt worden tussen 30 en 60 dagen voor aankomst, wordt het gehele aanbetaalde bedrag onder inhouding van 10% annuleringskosten of € 100,00 (het grootste bedrag van de twee) teruggestort indien de verhuurder erin slaagt een andere huurder te vinden voor de gehele duur van de originele boeking. Indien er geen andere huurder gevonden wordt, wordt alleen de borg van 150 euro teruggestort.
 • Voor annuleringen of wijzigingen die als gevolg hebben dat het verblijf korter wordt, die gemaakt worden binnen 30 dagen voor aankomst, leiden er toe dat het recht vervalt op de teruggaaf van de volledige huursom. De borg van 150 euro wordt teruggestort.
 • Annulering of eerder vertrek geeft geen recht op teruggaaf van de huur.
 • Er wordt géén compensatie betaald in geval van ‘force majeure’ (iets dat niet valt te voorzien of buiten invloed van de verhuurders valt).
 • Check met uw annuleringsverzekering aan welke voorwaarden u moet voldoen om teruggave van uw verzekering te krijgen bij annulering.

Algemene voorwaarden
De huur vindt rechtens plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

 1. De huurder verklaart het gehuurde persoonlijk te betrekken, het te bewonen als ‘goede huisvader’ en het goed te onderhouden. Reparaties die nodig zijn als gevolg van schade veroorzaakt door nalatigheid of slecht gebruik van het gehuurde, komen voor kosten van de huurder.  Ook ziet de huurder erop toe geen overlast voor de buurt te veroorzaken. De huurder meldt het aan de verhuurder zodra er iets kapot gaat, beschadigd raakt of kwijt raakt.
 2. Het gehuurde wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van keukengerei en -apparatuur, vaatwerk, glazen, dekbedden, kussens, beddengoed, handdoeken, etc. In geval van extreme vervuiling is de verhuurder of zijn vertegenwoordiger gerechtigd om bij het vertrek van de huurder een bedrag voor extra schoonmaak van het gehuurde in te houden op de borg of extra in rekening te brengen, evenals een bedrag voor de waarde van voorwerpen, meubels of materialen die zijn gebroken, vervuild, vernield of beschadigd en die voorwerpen die tijdens de huur anders zijn gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, de prijs van het reinigen van vervuilde dekbedden, een vergoeding voor elke vorm van beschadiging van raambekleding, muren, plafonds, tapijten, kleden, ramen, bedden, etc.
 3. De huurder geeft aan verzekerd te zijn tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met huur (brand- en waterschade). In geval van niet-verzekerd zijn is de huurder aansprakelijk voor de kosten van de schade en de rente over deze kosten. De verhuurder is verplicht om het verhuurde te verzekeren en de huurder is verplicht de verhuurder binnen 24 uur te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.
 4. De huurder mag de verhuurder de toegang tot het gehuurde niet weigeren als de verhuurder of zijn vertegenwoordiger erom verzoekt.

Maximale bezetting

Het maximale aantal gasten is beperkt tot vier (4) personen ouder dan 3 jaar + 1 kind tot 3 jaar. Een toeslag van € 15,- geldt voor iedere persoon per nacht boven de twee personen.

Inbegrepen

Bij het huurtarief is inbegrepen: schoon bedlinnen, handdoekset, strandhanddoek (april-oktober), bij het appartement een privé parkeerplek (let op gemelde afmetingen, alleen geschikt voor kleine of compacte auto’s), wifi, water, elektriciteit en gebruik van alle apparatuur en spullen die beschikbaar zijn in de accommodatie, behalve de fietsen. Deze zijn separaat te huren.

Valse reserveringen

Reserveringen die gemaakt worden onder een valse voorwendselen zullen resulteren in het inhouden van uw gemaakte betalingen, aanbetalingen of huurbedrag, en de partij zal geen toegang tot de woning verkrijgen.

Parkeren

Voor het appartement in het centrum wordt er privé parkeerruimte geboden voor maximaal 1 klein tot middelgroot voertuig. Let op! De parkeerruimte is niet geschikt voor grote auto’s! Neem bij twijfel contact op met de verhuurder. Het voertuig mag alleen geparkeerd worden op parkeerplaats nummer 6. De kosten van een eventuele schade aan het voertuig en/of garage ten hiervoor berusten volledig bij de voertuigeigenaar of -huurder. Bij het strandhuis El Palo is er geen privé parkeerplek, het is gratis parkeren in de wijk.

Reis- en annuleringsverzekering

We raden al onze gasten aan een reis- en annuleringsverzekering aan te schaffen voor hun vakantie. Een annuleringsverzekering moet doorgaans binnen 7 dagen na boeking afgesloten worden. Een reisverzekering kan meestal tot kort voor vertrek.

Aansprakelijkheid

De huiseigenaren zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. De huiseigenaren zijn tevens niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden. Door deze reservering te accepteren is overeengekomen dat alle gasten of andere genodigden uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van de woning (en indien gehuurd; de fietsen) erkennen.

Ontbindende voorwaarden

In het geval van uitblijven van betaling van huur en/of andere kosten of in het geval van het niet respecteren van een van de voorwaarden van de huurovereenkomst en 8 dagen na een vergeefs gezonden aanmaning, kan de verhuurder de huurovereenkomst met onmiddellijke ingang beëindigen.

close

Meer weten over Malaga?

Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief met leuke tips over Malaga en de omgeving van Malaga. Geen zorgen, we gaan je echt niet spammen ;-). Een keer in de 2 tot 4 weken ontvang je een leuke nieuwsbrief van mij, met zo nu en dan een interessante kortingscode!