logo_sun_latierrasur

Heimwee naar Malaga

IMG_6467

Beste reader,

Hier is hij dan: de allereerste nieuwsbrief van La Tierra Sur. Met enige regelmaat sturen we je een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over Malaga, nieuwe restaurantjes en things to do als je in Malaga bent.

Terug naar Malaga


Na bijna 17 maanden niet in ons geliefde Malaga te zijn geweest, zijn we in mei eindelijk weer in het vliegtuig gestapt. De PCR-test was snel geregeld en met een negatieve uitslag gingen we met een mondkapje op het vliegtuig in. Het reizen viel enorm mee, en in no time waren we in ons geliefde Malaga.

Hoe fijn was het om weer de cielo azul te zien en de geur van Andalusië te ruiken. We gingen naar Malaga om ons appartement weer helemaal tip top in orde te maken zodat we weer gasten kunnen ontvangen. Het is een kwestie van tijd voordat we vanuit Nederland weer kunnen gaan reizen. Kan jij ook niet wachten om weer op reis te gaan reader?

De Spanjaarden mogen nu weer tussen de provincies reizen, en dat merken we gelukkig aan de boekingen. Het is gewoon fijn te weten dat er regelmatig gasten in ons appartement verblijven en genieten van het voorjaar in Malaga.


Op het moment dat wij er waren, stonden de Jacaranda bomen in bloei. Overal zag je deze prachtige paarse bloesem, ook op het Plaza de la Merced, het plein waar het geboortehuis van Pablo Picasso staat.

Natúúrlijk hebben we tussen de werkzaamheden door genoten van een heerlijke lunch aan het strand of een drankje op een zonovergoten terras. En hebben we heerlijk door de prachtig gerestaureerde straten van het historisch centrum gedwaald. In verband met de avondklok van 22.30 uur die toen nog van kracht was, genoten we van een wijntje op ons privé terras. Inmiddels is de avondklok opgeheven, want de cijfers in Malaga zijn erg goed. Spanje heeft Malaga en de Costa del Sol al groen verklaard en het ziet er naar uit dat in de eerste helft van juni alles weer terug naar normaal is.

Het was geweldig om weer in Malaga te zijn, na zo lang heimwee te hebben gehad. Heb jij ook heimwee naar Malaga reader? Of ben je er nog nooit geweest, maar heb je zin gekregen om er naar toe te gaan?

Boek dan nu bij ons je verblijf in Malaga!

Een zonnige groet van ons!
Volg ons op Facebook en Instagram en kom alvast in de vakantiestemming!
facebook instagram website email 
MailPoet