Laatste nieuws uit Malaga

Beste lezer,

Er zit bijna een jaar tussen de vorige nieuwsbrief en deze. Dat was niet helemaal de bedoeling. We kennen het allemaal; soms komt het leven tussendoor. Maar vanaf stuur ik je weer met enige regelmaat leuke informatie over Malaga!

En om gelijk met de deur in huis te vallen: verder op in deze nieuwsbrief een wel héél aantrekkelijke aanbieding! Dat wil je niet missen!
Terras Strandhuis El Palo
Een van de twee heerlijke terrassen van ons Strandhuis in El Palo.
Terras Appartement Centrum
Het terras in het Appartement in het centrum

Malaga in december

December in Malaga is magisch! Vanaf eind november is de hele stad gehuld in betoverende kerstverlichting. Op Calle Larios is er tot 6 januari elke avond om 18.30, 20.00 en 22.00 uur een spectaculaire lichtshow op muziek. Vlakbij, op de zuidelijke toren van de kathedraal is de video-mapping Angel of Light te zien, erg leuk voor de kinderen. Verder is Jardín Botánica sprookjesachtig versierd tijdens Las Luces de Concepción. En vergeet ook de kerstmarkten in Paseo del Parque en Muelle Uno niet!
Maar wat Malaga in december pas echt bijzonder maakt is dat het weer meestal zonnig en warm is. Temperaturen zijn niet zelden boven de 20 graden. Met het zonnetje kun je al gauw met korte mouwen een heerlijk vers visje langs het strand eten of pootje baden in zee. Leuk weetje; medio december komt de zon in Malaga al voor half negen op en gaat hij pas na zes uur onder. Dat betekent dat je ruim 1,5 uur per dag meer daglicht hebt ten opzichte van Nederland. Goed voor de opbouw van vitamine D!
December in Malaga
Eet in december verse vis aan het strand.

Last minute korting!

Door o.a. een lastminute annulering hebben we nog beschikbaarheid in december.
Appartement Centrum: 14 - 19 december en 22-24 december
Strandhuis El Palo: 23-30 december
En om het extra aantrekkelijk voor je te maken, hebben we speciaal voor onze trouwe nieuwsbrieflezers een bijzondere kortingsactie. We bieden voor deze dagen 25% korting aan! Gebruik de coupon 'Kerst2023'. Let op! Deze aanbieding is eenmalig te gebruiken tot 7 december en is alleen geldig voor bovengenoemde data.
Dus waar wacht je nog op? Boek nu je verblijf in zonnig Malaga en geniet van een fantastische afsluiting van het jaar!
Tof dat je onze nieuwsbrief leest. We willen graag dat meer mensen kennis maken met Malaga. Ken je iemand die het ook leuk vindt om zo nu en dan leuke informatie te lezen over Malaga of die plannen heeft om naar Malaga te gaan? Stuur deze nieuwsbrief dan door. Dank je wel!

Een fijne zondag gewenst,
Rosina
Volg ons op Facebook en Instagram en kom alvast in de vakantiestemming!
facebook instagram website email 
Email Marketing Powered by MailPoet