logo_sun_latierrasur

Plannen maken voor 2022

Nerja
De prachtige kust bij Nerja
Spectaculair Ronda
Ronda
Beste reader,

Afgelopen vrijdag en zaterdag leek het wel Indian Summer in Nederland. Wat een cadeautje, zulke zonovergoten dagen! De dagen daarvoor waren hopeloos triest met regen en wind. En dat merkte ik in de boekingen. De ene na de andere boeking kwam binnen, zowel voor de laatste maanden in 2021 als ook al voor 2022. Overweeg jij om ook bij ons te boeken voor jouw portie vitamine D? Wacht dan niet te lang als je alle keuze wilt hebben wanneer jij richting Malaga wilt vliegen.

Zelf gaan wij in de herfstvakantie met het gezin genieten van al het moois dat Malaga te bieden heeft. Lekker relaxen op het strand, verse vis eten in Pedregalejo of El Palo en (halve) dagtrips maken naar enkele van die mooie pueblos blancos in de buurt van Malaga.

Lees onder de foto verder.

Omgeving Malaga

Marbella old town in december
Marbella Old Town
Natuurlijk is er meer dan genoeg te zien in Malaga om een dag of 4 of 5 te verblijven, maar heb je wel eens overwogen om wat langer te komen reader? Malaga is namelijk veel meer dan een citytrip bestemming. De stad is centraal gelegen in Andalusië waardoor het zeer interessant is om bijvoorbeeld één of twee weken te komen. En met onze (gratis!) inpandige parkeergarage kan je er met een huurauto lekker op uit.

Zo zit je binnen 45 minuten in sprookjesachtige plaatsjes als Mijas, Frigiliana, Antequera, Fuengirola, Nerja of Marbella. Ideaal om in de ochtend er op uit te gaan en op tijd terug te zijn in Malaga voor een lunch aan zee. Of wat dacht je een dagtrip naar Ronda in combinatie met Setenil de Las Bodegas? Twee werkelijk spectaculaire plaatsen, de een OP de rotsen, de andere IN de rotsen.
Frigiliana
Fabelachtig Frigiliana
Ook kan je een dagtocht maken naar Granada (1,5 uur rijden), Cordoba (1 uur en 45 minuten rijden) of zelfs Sevilla (2 uur en 10 minuten rijden). Geen gesleep met koffers die je steeds moet in- en uitpakken, maar gewoon aan het eind van de dag weer terug in het appartement waar je een lekker wijntje drinkt op het terras.

Zie jij dit wel zitten reader? Pak dan je agenda er bij en kijk wanneer jij naar La Tierra Sur wilt komen! Als je nu boekt voor 2022 krijg je een vroegboekkorting van 10%!. Gebruik hiervoor de kortingscode Vroegboek2022LTS bij je boeking. Deze kortingscode kun je tot 1 december 2021 gebruiken voor boekingen met aankomst in 2022.
Setenil de las Bodegas
Setenil de las Bodegas
Cordoba
Cordoba
IMG_2435
Antequera
Mijas
Mijas
Mezquita in Cordoba
Mezquita in Cordoba
Wat leuk dat je onze nieuwsbrief leest reader. Ken je iemand die het ook leuk vindt om zo nu en dan leuke informatie te lezen over Malaga? Wijs ze dan op onze nieuwsbrief. Dank je wel!

Een fijne week gewenst,
Rosina
Volg ons op Facebook en Instagram en kom alvast in de vakantiestemming!
facebook instagram website email 
MailPoet