logo_sun_latierrasur

Het is voorbij, die mooie zomer

Malagueta Beach
IMG_1486
Beste reader,

Zelf zijn we net terug van een heerlijke zonnige zomervakantie. Toen we Nederland inreden, werden we verwelkomd met een fikse regenbui. En hoewel het nog augustus is, staat de kachel alweer aan. We zijn nog geen 2 dagen thuis, maar ik verlang nu al weer naar de zon en warmte van Malaga!

Verlang jij ook naar beter weer Rosina? Dan heb ik goed nieuws, want voor het najaar hebben we nog enkele plekjes vrij. Als je nog twijfelt over of het wel echt lekker weer is, kijk dan eens naar de gemiddelden in Malaga:

- september: 27,9 graden | zeewater 21,9 graden | 247 zonuren
- oktober: 23,7 graden | zeewater 20,5 graden | 213 zonuren
- november: 19,9 graden | zeewater 18,1 graden |173 zonuren
- december: 17,4 graden | zeewater 16,5 graden |158 zonuren

Het hele jaar lunchen aan het strand

Pedregalejo
In september, oktober en vaak ook nog in november, kun je heerlijk ontspannen op een strandbedje op één van de stranden die Malaga rijk is. Zwemmen gaat ook nog goed, omdat het water de hele zomer heeft kunnen opwarmen. Wat in ieder geval bijna het hele jaar door kan, is genieten van een verse (vis) lunch aan het strand. Zowel in Malaga als in de naastgelegen vissersdorpjes Pedregalejo en El Palo, kan je aan de boulevard of bij een van de chiringuitos (strandtenten) heerlijk eten. Op kleine bootjes wordt een houtskoolvuur gemaakt en daar worden de vissen op spiesen gestoken en schuin tegen de smeulende kolen gezet. De vis is de nacht ervoor gevangen door de plaatselijke vissers. Verser dan dit kun je het niet krijgen!
Alle strandtenten en chiringuitos hebben allemaal terrassen buiten en als de zon schijnt, is het er heerlijk zitten, óók in de wintermaanden. Neem je zonnebrand maar mee!
espetos
Ik heb inmiddels trek gekregen in zo'n lekker vers visje. Jij ook? We hebben voor de aankomende maanden nog de volgende beschikbaarheid:

van 1 tot 4 september (3 nachten) --> nu met 20% korting!
van 22 tot 24 september (2 nachten)
van 3 oktober tot 8 oktober (5 nachten)
van 12 tot 15 oktober (3 nachten)
van 1 november tot 5 november (4 nachten)
van 27 november tot 10 december --> korter verblijf mogelijk
van 14 december tot 18 januari --> korter verblijf mogelijk
En als extra bonus is vanaf eind november tot begin januari heel Malaga gehuld in prachtige kerstverlichting, wat zorgt voor een sprookjesachtige beleving. In Calle Larios worden lichtshows gegeven. Deze zijn erg populair en mensen uit Malaga en omgeving komen dan ook graag hier naar kijken.
DC7CCCE8-6954-4844-91A4-512E77F7025A
Oh ja. Mocht je je nog afvragen of het echt wel lekker weer in is in de winter: alle foto's in deze nieuwsbrief zijn gemaakt in november, december of januari. Dus twijfel niet langer en boek nu je verblijf in zonnig Malaga!
Alcazaba
Steven & Rosina Strand
Volg ons op Facebook en Instagram en kom alvast in de vakantiestemming!

facebook instagram website email 
MailPoet